Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Boyle am yalamak istiyorum

Böyle sulu bir am yalamak istiyorum

Bu gönderimin üstünden 6 yıl geçmiş ki bu güzellikte ve bu kadar sulu iki amcık yaladım. Birincisi güzeller güzeli avukat hatunum ki harikaydı tek kelimeyle diğeri de Burcu'm. Burcu'nun amcığını yalamak bambaşkaydı. O kadar sulu baska bir amcık karşıma çıkmadı.

Sulu Am Yalamak Vajina Sulanmasi


Burcu'nun sulu amcığını arabasında yaladım.

Burcu ile ilk Kadıköy Boga heykelinin yanında buluştuk. Ögle tatilinde boga heykeline yakın bir cafenin ikinci katında başbaşa kahve içtik. Daha dogrusu kahve soyledik ama liseliler gibi kacamak öpüşüp sevişmekten vakit bulamadık. Harika zaman gecirmiştik.

Araba da am yalamak

Burcu ile ilk buluşmamız harika geçince tekrar buluşmak için zaman kollamaya başladık. Sonunda Cevizli Kartal da gokdelenlerin ve iş yerlerinin bulunduğu bir yer de bulustuk. Piazza Avm var onun orada bulustuk ve tenha yer aramaya basladık. Gokdelenlerin bulundugu bir muhitte tenha bir yere cektik ve öpüşüp koklaşmaya başladık. Elimi Burcu'nun amcığına attığımda sulanmıştı ama ne sulanma parmaklarım tamamen am suyu olmuştu. Yüzümde ki şaşkınlığı görünce gülümseyerek sana seni am suyuna doyuracam demistim dedi. Gercekten başkaydı yani sanki çesme vardı amcığında o kadar sulanan bir amcıkla hıç karsılasmamıştım. Ağzım am suyuyla doluyordu yutmaya fırsatım bile olmuyordu.




Tek Amacım Keyifle Saatlerce Am Yalamak

Evli 78'li 40'lı yaşlarda bir erkeğim. Am yalama fetişistiyim. Evli olduğum için sikişmek gibi bir derdim yok. Eşim yalatmayı sapıklık olrak gördüğünden ben de internetten Am Yalatmak istiyen Vajina Yalatmak istiyen hanımlar ulaşıyor ve yaklaşık 10 yıldır internetten Oral Masaj blogum sayesinde yalatmak istiyen hanımlarla buluşuyorum.

Istanbul Anadolu Yakasında oturuyorum. Kadıköy de bir suitte buluşuyorum ki isterseniz sizin belirleyeceginiz bir yerde de gorusebiliriz. Istanbul da yasiyan veya gelebilecek kadınlarla gorusuyorum. Temizlik ve en önemlisi am yalatma istegi olmalı. Yaşınız, kilonuz, fiziksel özellikleriniz önemsiz. Kapalı yani türbanlı olmanız veya türbansız olmanız önemsiz. Yalatma isteği en önemsediğim. Evli kadınları özelikle 30'lu 40'lı yaşlardaki kadınlarla daha iyi anlaşıyorum. Bekarlarla da olabilir tabiki karşılıklı güven olursa, gizlilik güven konusunda kafanızda soru isareti olmasın bu konuda dikkatliyim. Hem benim içinde önemli.

Sadece yalatmak istiyen hanımlar.

Adınız:

Mail Adresiniz: *

Mesajınız: *


3 yorum for "Boyle am yalamak istiyorum"

  1. Offf erkegim benide yalasana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalatmak istiyorsan iletisime gecebilirsin.
      Mesaj Gonder den mesaj gonderebilirsin veya oralmasaj@gmail.com dan ulasabilirsin

      Sil
  2. güzel hanımların amı itina ile yalnir garanti mutluluk veriyorum

    YanıtlaSil