Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Harika Bir Am Yalama Videosu

Harika Bir Am Yalama Videosu


Am yalamak benim için tutkudan öte bir şey herseyden uzaklaşıp baska bir dünyaya acılmam demek. Kendime ait özel bir dünya ve kapısıda sulanmış atesli bir amcığa dilimin degmesiyle açılıyor. Am suyunun dudaklarıma dilime bulaşması tadının beynimde direk mutluluk hormonunun salgılanması demek. 

Seyretmeye doyamadığım harika bir am yalama videosu.

Defalarca seyrettim, seyretmeye doyamadım vajina yalama am yalama videosu. Tek takıldığım sey Güzeller güzeli bu harika kadının vajinasını yalarken erkegin gözlerini  kapatması bende kendimden geçtiğimde gözlerimi kapatırım, zaten o anda kendimden gecmiş halde yalarken Asuman beni benden habersiz videoya cekmiş ama bu o sekilde bir kendinden geçmeden kaynaklanan am yalama keyfinden gözlerini kapatmamış. Kadının gozlerindeki istek ise bitirdi beni sonunda öpüşmeleri harikaydı. 

Tam begendigim kadin tipi açıkçası, harika bir amcıga sahip ve tepeden tırnaga yalarım bu güzelliği, güllik olarak kastedtigim şey kadının muhteşem amcığı, etli sulu am yalamak başka keyif. Ayrıca hatun da çok güzel sarışın ve güzel fiziğe sahip ama benim için am önemli, am yalatma isteği ve sulu güzel bir amcik yeterli. Kilolu, kapalı yani türbanlı veya yaş takıntım yok. Evli kadınları daha fazla tercih ediyorum. Elemanin isteksizligi olsa bile bence harika bir am yalama videosu


Kadini izleyin, ah boyle yalatmak isteyen bir kadın bulmak mesele bulsam ve uyum sağlarsak eğer uzun süreli bir iliski hayalim.

harika bir am yalama videosu
harika bir am yalama videosu
Bu kadar istekli bir kadin olsa bu kadar guzel olmasa da olur. Sadece bu kadar istekli vajinasini yalatmak isteyen bir sevgilim olsa... Am yalamaya doymadan olecem sanirim.. ;)
Hanimlar ulasin bana... Ozellikle bu kadar istekli olan kadinlar ulassa bana.. offf .. Neyse.. Ekrani yalamaya devam..




Mail : oralmasaj@gmail.com
Twitter: @oral_masaj veya @oralmasajx
Instagram : @oralmasajxyz

Sadece istanbul ici vajinasını yalatmak isteyen hanımlar. Asagidan direk mesaj atabilirsiniz.
Adınız:

Mail Adresiniz: *

Mesajınız: *


9 yorum for "Harika Bir Am Yalama Videosu"

  1. izlerken inanilmaz islandi taze amım

    YanıtlaSil
  2. Bu elemandan cok daha iyi yaliyorum. 1.si rol yapmiyorum. Cesaretini toplayip tanisan kadinlar biliyor. Tapar gibi yalarim keyifle ve zevkle...

    YanıtlaSil
  3. Sadece sex yazmanın anlamı nedir, anlamdım ama yine de yayınlamak istedim.

    iletisime gecmek icin yukaridaki mesaj kısmını veya iletisim sayfasindan bana ulasabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Dar ve bembeyaz bi amım var sıkmek yalamak isteyen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumun bir erkege ait oldugu gayet ortada ama neyse iste yayinladim :)

      Sil
  5. haftada birkaç kez gelip bloğa izliyorum mastırbasyon yapıyorum bende böyle seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Masturbasyon yaparken göt deligini dilleyip yaladigimi sonrasa bosalma aninda amcigina dilimi sokup yaladigimi hayal et. Sen bosalma aninda ittigin halde ben yalamaya emmeye devam edecem. Cirpinacaksin sonunda bende bir damla bile kalmadigina emin olunca yanina uzanip seni doyasiya opecem ve sigarami yakip keyiflebez.

      Ben yasadim bunu.. Gelirse guzel ogretmenim tekrar yasayacam.

      Sil