Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Bakire Vajinası Yalamak

Am Yalatmak Bakire Vajinası Yalamak


Hala az da olsa bekaretle ilgili korkuları olan ama vajinasını yalatmak ve rahatlamak istiyen genç kızlardan mesaj atıyorum. Ilk once belirtmem gerekiyor ki kimseyi hırpalayan, hoyrat bir erkek değilim. Kadın bedenine taparken zarar verme düşüncesi aklımdan bile geçmez. Tanımalısınız buradan bol keseden yazmak çizmek kolay.  

Bekaretini kaybetme korkusuna gelirsem bu sadece yalamamla olabilecek bir şey yani bekaretini kaybetmen imkazsız. Birincisi dilim o kadar içine girmesi için en azından 10 cm çıkmalı ki bu mümkün degil. Ikincisi zaten bekaretin bozulması için uğraşmak lazım bazi kadınlar doktor yani tıbbi müdehale ile kızlık zarından yani bekaretinden kurtuluyor. O nedenle öyle yalamamla veya vajina yalatmak bekaretinize zarar vermesi imkansız. 

Bakire üç genç kızla beraber oldum. Birisi korktu ve yalamaya başladığımda kaskatı kesildi. Beraber yatakta çırılçıplak yattık. Tenimiz birbirine dokundu bir süre ama huzursuzluğu kaybolmadığı için çıkmak istedi korka korka tabiki dedim. Kacarcasına giyinip gitti bir sürü özür vs 



Diger ikisi ile her şey harika geçti. Ikisi de türbanlı ve güzeller güzeli genc kızlardı. Birisi ile yine bir birimize bakmadan yataga girip uzandık. Soyunduk yorganın altında sohbet muhabbet bir birimize alışınca her sey harika geçti. Defalarca görüstük. Evlendi, evlendikten sonra da bir kac defa görüştük, sonrasında zamanla yollarımız ayrıldı. 

Digeri il dışından geldi, Amasaya dan bir kaç defa görüştük zamanla yürümedi. Simdi ne ismini ne de kendisini anımsıyorum. Fake ismi aklımda Candan.

Vajinasını yalatmak isteyen bakire kızlar da bana ulaşabilir. Bekaretinize zarar vermeden keyifle boşaltıp saatlerce amcığınızı yalarım.

 
Am yalamak bakire vajinasi yalamak
Bakire Vajinası Yalamak Am Yalamak


Tek Amacım Keyifle Saatlerce Am Yalamak

Evli 78'li 40'lı yaşlarda bir erkeğim. Am yalama fetişistiyim. Evli olduğum için sikişmek gibi bir derdim yok. Eşim yalatmayı sapıklık olrak gördüğünden ben de internetten Am Yalatmak istiyen Vajina Yalatmak istiyen hanımlar ulaşıyor ve yaklaşık 10 yıldır internetten Oral Masaj blogum sayesinde yalatmak istiyen hanımlarla buluşuyorum.

Istanbul Anadolu Yakasında oturuyorum. Kadıköy de bir suitte buluşuyorum ki isterseniz sizin belirleyeceginiz bir yerde de gorusebiliriz. Istanbul da yasiyan veya gelebilecek kadınlarla gorusuyorum. Temizlik ve en önemlisi am yalatma istegi olmalı. Yaşınız, kilonuz, fiziksel özellikleriniz önemsiz. Kapalı yani türbanlı olmanız veya türbansız olmanız önemsiz. Yalatma isteği en önemsediğim. Evli kadınları özelikle 30'lu 40'lı yaşlardaki kadınlarla daha iyi anlaşıyorum. Bekarlarla da olabilir tabiki karşılıklı güven olursa, gizlilik güven konusunda kafanızda soru isareti olmasın bu konuda dikkatliyim. Hem benim içinde önemli.

Sadece yalatmak istiyen hanımlar.

Adınız:

Mail Adresiniz: *

Mesajınız: *




4 yorum for "Bakire Vajinası Yalamak"

  1. Bende istiyorum bakireyim tabi

    YanıtlaSil
  2. Bakire hanimlarla da beraber oluyorum. Bakireliginizi yalataraj zarar vermezsiniz. Gayet guzel uzun sureli beraberligim oldu. Kafanizda soru isareti olmasin am yalamada tecrubeli bir erkegim

    YanıtlaSil
  3. Bende istiyorum dulum

    YanıtlaSil