Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Bu Am Yalama Videosu Bambaşka

Bu Am Yalama Videosu Bambaşka


Am Yalatmak Am Yalatma Videosu Blogumu takip edenler bilirler, mümkün mertebe amatör am yalama, amatör am yalatma videosu paylaşmaya gayret ederim. Bir porno filimden kesinti de olsa kadının yalatma isteği ve erkeğinde yalama isteği harika.

Amcığı yalarken göt deliğini de dillemek başka keyif


Beraber olduğum kadınlarla bunu defalarca yaşadım. O anı kelimelere dökmek benim için zor, kelimeler yetersiz kalıyor. Aşk'ı anlatmak gibi ne kadar yazarsanız yazın tam karşılığı olmuyor. Benim için am yalamak da böyle bir şey ne kadar ne yazarsam yazayım hissetiğim zevkin tam karşılığını veremeiyorum.

Vajina Yalatmak Vajina Yalatma Videosu
Am Yalama Videosu


Göt deliğini yani anüs dillemek, yalamak her zaman yaptığım bir şey değil. O kadar fazla istekli oluyorum ki bazen özellikle aylarca am yalamadığım zamanlarda çok fazla istekli oluyorum. Kendimi bir anlamda kaybediyorum. Ama göt deligini yalamam için her zaman çok uzun zaman geçmesi gerekmiyor. Beraber olduğum kadının isteği ve tabiki temizliği cok önemli. Kişişel temizlikten kastım bu. Yani kıllı am yalamak benim için başka bir keyif, bazi kadınlar kişisel temizlikten kastımın kıllı am yalamak istememen saniyorlar ki tam tersi onun keyfini anlatamam. Am suyunun amcığın kıllarına oradan yüzüme eger sakallıysam sakallarıma bulaşması bambaşka bir haz. Kişisel temizlikten kastım özetle kilodunu çıkardığımda dışkı parçaları veya kilodunun dışkı rengini almış olması. Artık kadınlar ve büyük ihtimalle erkekler tuvaletten sonra temizlendigini sanıyorlar.



Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar
Adınız:

Mail Adresiniz: *
Mesajınız: *

2 yorum for "Bu Am Yalama Videosu Bambaşka"

  1. Ben evliyim eşim böyle yalamaz çok istiyorum böyle yalamasini keşke biri böyle yalasa beni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde evli kadınlarla beraber oluyorum, hatta beraber olduklarımin cogu evli kadinlardi. Bu aralar sık partner degistirdikleri icin saglik ve hijyen acisindan bekarlarla beraber olmamaya calisiyorum.
      Dusunursen ve istanbul da isen goruselim.

      Sil