Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Vajina Yalatma

Vajina yalatma


Blogumu takip edenler bilsede tekrar da zarar görmüyorum. Evli, yaş olarak 40'larında olgun erkeğim. Cinsel olarak kendimi keşfettiğim ergenlik döneminden beri vajina yalamak yani am yalamak en büyük cinsel arzum ki ne yazık ki Eşim bu tarz oral sekse karşı çıktığı hatta sapıklık olarak gördüğü için yaklaşık 10-12 yıldır internetten  am yalatmak için erkek arıyan kadınlarla beraber oluyorum. Cinsel olrak tek arayışım am yalatmak isteyen veya denemek isteyen veya devamlı amcığını yalatan kadınlarla iletişime geçebilmek. Istanbul dışına çok nadir çıkabiliyorum bu nedenle Istanbul Anadolu Yakasından veya Istanbul'a gelebilecek kadınlarla görüşüyorum. Kıllı am yalamak benim için başka bir keyif, ancak kişisel temizlik şart.
Evli veya bekar ayrımım olmasa da evli kadınlarla daha rahat anlaşıyorum. Daha olgun ve anlayışlı oluyorlar. Ama bekar kadınlar da yazabilirler. 


Vajina yalatma isteği aradığım şarttan birisi, aslında en önemlisi, digeri de temizlik tabi. 

Blogumu takip eden hanımlar biliyorlar ama tekrar etmek isterim. Burada istekten kastım gercekten amcığınızı bir erkeğin agzına verip doyasıya yalatıp erkeğinizin agzına boşalma isteği. Vajinanızadan akan am suyunu yalatmak, emdirmek, vajina dudaklarınızı yalatıp rahatlamak. Kısaca bir erkegin vajinanıza taparcasına opup, emip, yalatma isteginiz olması...

Temizlikten kastım kıl degil kesinlikle, kıllı vajina yalamaya bayılırım. Burada kastettiğim temizlik kisisel vajina temizliğiniz ve bir defa karşılaştığım vajinasını üşüten bir kadındaki dayanılmaz vajina kokusu... Vajinanın kendi dogal kokusuna taparım ancak hastalık da farklı kokuyor.

Vajina yalatma , am yalatma , vajina yalatmaktan hoşlanan kadınlardan mesaj bekliyorum. Vajina yalatmayı denemek isteyen veya tecrubeli yani vajinasını yalatan bu keyfi yaşayan kadınlarla iletisim kurmak istiyorum. Vajina yalatmak keyifli mi, denemek isteyenler iletisime cesaret edip iletisime gecebilirler.

Cesaretinizi toplayın ve bu keyfi yaşıyalım. Mesajlarınız anında telefonuma düşüyor. Musaitseniz hemen geridönüş yapabilirim.


Vajinasını yakalmak isteyen hanımlar cesaretinizi toplayın mesaj atın.

Adınız:

Mail Adresiniz: *

Mesajınız: *


Yorum Gönder for "Vajina Yalatma"